Világszínvonalú háromrétegű fújt-fólia gyártó berendezés beszerzése a HOK-PLASTIC Kft.-nél

 

                               

                                      

A Hok-Plastic Kft  sikeres projektet hajt végre a GOP-2.1.1-11/B kiírás keretében

.Projekt címe: Világszínvonalú háromrétegű fújt-fólia gyártó berendezés beszerzése a HOK-PLASTIC Kft.-nél

Projekt leírása: A projekt keretében a HOK-PLASTIC Kft. egy világszínvonalú KUHNE Green Line C3 – 2000 MAX típusú fújt-fólia gyártó berendezést vásárol, mely jelentősen hozzájárul a Társaság piaci versenyképességének javításához.

Kedvezményezett neve és címe: HOK-PLASTIC Kft. 6782 Mórahalom VI. ker. 23.

Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu

Közreműködő szervezet: MAG Zrt  www.magzrt.hu

 

 

 Az újonnan beszerzett berendezéssel lehetőségünk nyílik arra, hogy termékpalettánk ismét bővüljön, s gyártásunk elmozduljon a magas színvonalú csomagoló fóliák irányába.  A vevők által keresett korszerű- és ezért magasabb áron értékesíthető - termékeket (pl: kasírozó fólia, nyomdaipari alapfólia, raklap-takaró sapka, virágföld-csomagoló fólia, újság csomagoló fólia stb.) a Hok-Plastic Kft. nem tudta az eddigiek során legyártani.

A 3 rétegű fóliák lényegesen jobb mechanikai tulakdonságaik által igen keresettek az ipari felhasználók körében. A jobb tulajdonságok miatt, a fóliavastagság redukálható, amely kisebb környezeti terhelést eredményez.

 

A pályázat elbírálásá tkövetően, a berendezés megrendelésére 2011. augusztus 30- án került sor.

A több mint 15 méter magas extrúder gépet gépegységenként, szinte alkatrészenként szállítottuk haza saját kamionjainkkal.

2012. március 2- án megérkezett az első két kamion a vázszerkezettel

Március 6: újabb szállítmányok érkeztek

Március 8- án túlméretes szerelvény érkezett a telephelyre, újabb gépegységeket szállítva. Saját nyerges vontatónk pedig meghozta a hatalmas kapcsoló szekrényt.

2012. március 10- én befutott az utolsó két tehergépkocsi is, platójukon a 3 csigával, hűtőgyűrűvel, kontrolpanelekkel..

Mostmár minden készen áll a szereléshez...

 

A Kuhne Gmbh szakemberei a Hok-Plastic Kft üzemcsarnokában végezték el a hatalmas berendezés teljes összeszerelését és beüzemelését.

 

Április 15- én végre megnyomhattuk a START gombot!

 

Új korszak kezdődött a Hok- Plastic Kft életében!

 

Galéria

Fotódokumentáció a „Világszínvonalú háromrétegű fújt-fólia gyártó berendezés beszerzése a HOK-PLASTIC Kft.-nél” című GOP-2011-2.1.1/B pályázat megvalósulásáról.