Hok-Plastic

Kedves Partnerünk!

 • Kiváló minőség
 • Elégedett vevő
A Hok-Plastic Kft. 1996 novemberében alakult családi vállalkozásként. Tevékenységi területünk a műanyagipari csomagoló eszközök gyártása polietilén (LDPE és HDPE) alapanyagokból. Folyamatos és következetes beruházásainknak és kapacitásfejlesztéseinknek köszönhetően dinamikusan növekvő, stabil piaci szereplővé váltunk. Feldolgozó és gyártókapacitásunkat az elmúlt években megsokszoroztuk. Kínálatunkat a modern eszközökkel gyártott kiváló minőség és változatos termékpaletta jellemzi. Katalógusunkban igyekszünk teljes képet adni tevékenységünkről. Amennyiben termékeinkkel, a gyártással, rendeléssel, illetve szállítással kapcsolatban további kérdés merül fel Önben, kérem, forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink magyar, angol, német, olasz, francia és szerb nyelven igyekeznek Önnek megválaszolni kérdéseit abban a reményben, hogy rövidesen Önt is állandó megrendelőink között üdvözölhetjük.

Magunkról

A Hok-Plastic Kft. fiatal, energikus vállalkozás. A műanyag alapú csomagolóeszközök magyar piacának dinamikusan fejlődő, innovatív technológiákat alkalmazó szereplője. Igyekszünk élen járni a technológiai és termékfejlesztésben. Termékeinket a korszerű eszközökkel gyártott kiváló minőség jellemzi. Mivel az idő számunkra is fontos, arra törekszünk, hogy ügyfeleinket pontosan, a megállapodott határidőre szolgáljuk ki. Társaságunk hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszik partnereivel. Ezért mindig szem előtt tartjuk megrendelőink igényeit.
 

Technikai és technológiai háttér

Társaságunk a csomagolóanyag gyártáshoz szükséges teljes körű gépparkkal rendelkezik: az alapanyag feldolgozástól a legkülönfélébb késztermékgyártáshoz szükséges szabászati, nyomdázó és csomagoló gépsorokig a teljes technológiai rendszert felöleli. Megrendelőink számára a legkorszerűbb nyugat-európai és amerikai gépsorok biztosítják a professzionális minőséget. A megrendelői igényeket egyedi kivitelben, különböző méretben, vastagságban, színben és szakítószilárdsággal is teljesítjük.
 

Minőségpolitika

A Hok-Plastic Kft. 2004. júliusa óta alkalmazza az ISO 9001: 2000-es minőségirányítási rendszereket. Az ISO 14001-es szabvány bevezetését 2008 márciusában indítottuk. Zárt technológiai rendszerünknek köszönhetően a keletkezett műanyag hulladékot maradéktalanul újrahasznosítjuk. A stabil, kiváló minőség ellenőrzéséről saját laboratóriumunkban gondoskodunk, így üzemünkből csak bevizsgált terméket szállítunk partnereinknek. Igény esetén termékeinket lebomlást segítő adalékanyag hozzáadásával is elő tudjuk állítani.
 

Értékesítés, marketing

Saját, Hok-Plastic márkás termékeinket nagykereskedelmi partnerhálózatok, üzletláncok részére, valamint kiskereskedelmi partnereinknél saját disztribúcióban értékesítjük. Nagy volumenű megrendelés esetén egyedi, akár márkajelzésre is kiterjedő igényeknek is meg tudunk felelni. Szerződéses partnereink számára termékeink értékesítéséhez az eladói térbe helyezhető árutartó állványt is biztosítunk. Termékeink piaci jelenlétét időnként vásárlásösztönző reklámkampányokkal, és az eladói térben megjelenő POS eszközökkel is támogatjuk.
 

Szállítmányozás, disztribúció

Munkánk során mindig az vezérelt bennünket, hogy a legjobb megoldás mellett a leggyorsabbat is mi kínáljuk megrendelőinknek. Ezért a szállítmányozási és raktározási feladatokat saját gépparkkal, korszerű raktári rendszerünkből valósítjuk meg hazai és európai uniós vásárlóinknak. A pontos és megbízható kiszállítást saját fuvarozói gárdánk biztosítja.
 

A HOK- PLASTIC KFT az Ön társa!

 • Kínálatunk:
  uzsonnás tasakok, hűtő tasakok, tasakok rolnis és ömlesztett kivitelben
  bevásárló táskák tetszőleges színben és 4 színnyomással is
  zsákok, szemeteszsákok rolnis vagy darabos kiszerelésben
  terítő, védőcsizma, védőkesztyű, egyszeri használatra
  kézi- és gépi stretchfólia
  zsugorfólia, síkfólia, tömlők, féltömlők
Termékeink egyedi kivitelben - a megrendelő igényeinek megfelelően -, különböző méretben, vastagságban, színben és szakítószilárdsággal készülhetnek. A vállalkozás zárt technológiai rendszere okán a keletkezett műanyag hulladékot maradéktalanul újrahasznosítjuk (recycling). Megrendelőink kiszolgálását saját fuvarozóinkkal és haszongépjármű parkunkkal biztosítjuk belföldön és külföldön egyaránt - pontosan és megbízhatóan.
 • Üzletfilozófiánk:
  E- elégedett vevő
  M- minőségi termék, megbízható szállítás

 

Termékeinkkel, rendeléssel kapcsolatos további kérdéseikkel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, minden időben állunk rendelkezésére magyar, angol, német, olasz, francia illetve szerb nyelven. Remélem hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük.

Horváth Csaba
ügyvezető