Újdonság

2012.04.13
Mérföldkő a Hok-Plastic Kft életében - háromrétegű fóliák gyártása

Örömmel értesítjük ügyfeleinket, hogy a tavasz ismét újítással köszöntött be a Hok-Plastic Kft- hez. Cégünk mérföldkőhöz érkezett: beüzemeltük új, háromrétegű (coex) fólia extrúder berendezésünket, s ezzel új távlatok nyíltak előttünk a fóliagyártás területén. A német Kuhne Group által kifejlesztett és megvalósított coextrúziós gépsor április közepén megkezdte az üzemszerű gyártást vállalatunknál. Ezentúl a háromrétegű fóliákkal olyan vevői elvárásokat is tudunk teljesíteni, amelyre országunkban, sőt talán térségünkben is kevés példa akad. Az új berendezés a ma fellelhető legkorszerűbb technológiát alkalmazza, amely lehetőséget nyújt -a nemrég még elképzelhetetlen- legmagasabb és legváltozatosabb igények kielégítésére.
 

2012.01.27
A Hok-Plastic Kft bevezette a BRC/IoP élelmiszer-biztonsági szabványt

   A Hok-Plastic Kft gondosan odafigyel termékei minőségére, és igyekszik lépést tartani a 21. század követelményeivel. Ezért döntöttünk úgy, a BRC/IOP élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer legyen az, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a legszigorúbb csomagolási és élelmiszerbiztonsági előírásoknak. A Brit Kiskereskedelmi Konzorcium (BRC) és a Csomagolásügyi Hivatal (IoP) által közösen kialakított részletes követelményrendszer a minőség, a higiénia és a termékbiztonság területét foglalja magába. Ezt az irányítási rendszert kereskedők, gyártók és csomagolási vállalkozások alkalmazzák szerte a világon, mostantól a Hok-Plastic Kft is.

2011.05.02
Megújult külsővel

A HOK-PLASTIC termékei hamarosan megújult külsővel jelentkeznek.

2011.05.02
Az új időszámítás most kezdődik

Professzionális, nagy teljestményű amerikai és nyugat-európai beszerzésű gyártósoraink üzembe állításával megsokszorztuk termelési és szállítási kapacitásunkat. Így ügyfeleink és a magunk számára is új időszámítás kezdőik. Igény esetén már a havi 15 kamionnyi szemeteszsák megrendeléseket is teljesítjük behúzható szájú szemeteszsákjainkból. Bevásárlótáska-gyártó kapacitásunkkal a napi 1,8 millió darabos igénnyel jelentkezőket is kiszolgáljuk tetszőleges nyomtatási kivitelben. Az uzsonnástasakok gyártásban már a napi 2 millió darabos igénynek is meg tudunk felelni.

2011.05.02
Zöld út a termékfejlesztésben

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos tevékenységre, ezért bevezettük az ISO 14001 : 2005 környezetszabályozási rendszert, és szükség esetén lebomlást segítő adalékkal is szállítjuk a megrendelt terméket. A 2008-as év végétől termékcsaládjaink megújuló arculata is környezettudatos filozófiánkat tükrözi. Legyen a megrendelése szemeteszsák, uzsonnástasak vagy bevásárlótáska, arra törekszünk, hogy Önt is állandó megrendelőink között köszönthessük.